Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

27 september 2009
16:00

Södertälje SK

Referat: ESK T98 - Södertälje SK

Det blev oavgjort resultat, 4-4, när Södertälje SK gästade Bahcohallen för träningsmatch mot ESK -98. Lagen bytte chanser med varandra under hela matchen och sett över båda perioderna var det ett rättvist resultat.

Drygt 15 minuter in i första perioden hade ESK dock en ledning med 4-2 och spelade så långt väldigt bra.

Södertäljes kvittering kom med drygt 10 minuter kvar av andra perioden. Återstående tid av matchen böljade chanserna fram och tillbaka och vi kunde notera bland annat ett stolpskott av Södertälje, en ribbträff av ESK samt inte minst över en minut i spel 5 mot 3 för ESK, som dock inte resulterade i något mål.

Matchens ESK-kämpar tyckte coacherna var Wilmer Lindblad och Pontus Hagman.

ESK - Södertälje 4-4 (4-3, 0-1)